GAAAH

Matteprov imorrn, kursprov VAFAEN! Så kan man inte göra men jag har verkligen ingen lust och plugga men jag antar att jag måste vill inte riskera ett IG  :/ Har ju legat på gränsen på alla andra prov eller jag har skrivet G med nån poängsmarginal så här dålig på matte har jag aldrig vart :O Har sista provet för terminen nästa måndag sen tar jag sommarlov!!

30 maj 2010

Riktigt lyckad dag idag! Hur mysig som helst :)

29 maj 2010

GRILLAR! JAA JAG LAGAR MAT, HUR GOTT SOM HELST:) LYSSNAR ÄVEN PÅ MASSA PARTYMUSIK OCH BLEV FETT TAGG PÅ GRILLPARTY MEN MEN... EN ANNAN DAG KANSKE...

Talang

Sitter och kollar på Talang såg nyss han operasångaren freddy! Han var hur bra som helst rös som bara den och fick nästan tårar i ögonen helt otroligt att en människa som sjunger kan få en och känna så. Det kallar jag riktig TALANG!

28 maj 2010

Drar på lite kaffe och ska kika om det inte finns något bra på tvplay. Slapp dag i skolan idag :) Och vem har fixar MVG i Småföretagande om inte Mikaela Melin :D Stolt tjej!!

26 maj 2010

Ja, dagen har varit riktigt bra kan inte säga annat. På onsdagar är man alltid så trött o flummig av sig. Hur kan det komma sig:O Kanske beror på att Madde är där ;) Nu funderar jag på och hoppa in i duschen och sen fixa kaffe och krypa ner i sängen och plugga tills imorrn brukar läsa högt för mig själv funkar faktiskt som inlärningsmetod. Ska även slå en check på min fot igen, tappade ju en bom på den. AJ! Men det gick hål såå den slipper nog bli blå och svullen som tur är. Min andra fot från när Annekke hoppade på den har inte läkt än :(

Överlycklig

Jaaa mitt liv är som en bergodalbana! Just nu är jag överlycklig tänk vad skor kan göra en på gott humör:O Jag älskar skor och då menar jag verkligen ÄLSKAR!! Kommer kunna leva på detta länge... Gaaah jag har fått nya skor :) Dom är hur fina som helst!! 3 hela par skor kan man va lyckligare? NÄEJ tror faktiskt inte det :D

24 maj 2010

Såhär såg jag ut för en stund sen
Sedan försökte jag ta mig sammman och då gick det över till att se ut såhär
Och efter några youtube klipp och en mamma som gått och lagt sig ser det ut såhär

Det måste vara något fel på dig...

Möts man av när man komme hem! Ja, välkomna till mitt liv!

Skoolan

Sitter i skoolan och roar mig med och skriver en dikt till Camilla! Provet imorse gick bättre än förväntat faktiskt att man alltid är på topp när man inget pluggat är konstigt :O Åh andra sidan vet jag ju inte hur det gick än men faaen kändes som ett svagt VG faktiskt :) Svenska nu och ska väl skriva något om Shakespeare men inte orkar jag de inte! En annan dag som jag brukar säga ;) Och en sak till ÄLSKA SOLEN!

PLUGGA!!

JAG DÖR!! ÄR SÅÅÅ KÖRD OCH JAAA JAG VET ATT DET FINNS EN KNAPP SOM HETER CAPS LOCK!!!!!

23 maj 2010

Det va den sommarn! Så känns det ungefär jag fattar inte varför det fina vädret inte kan hålla i sig! Trots allt så är det faktiskt sommar! Helt otroligt vad jag har blivit duktig och uppdaterar men vafaaen har jue så jäkla trist! Finns inget annat och gör och det är ju faktisk ganska kul och skriva:) Idag vaknade jag vid 10 av min hund som ville bli klappad egentligen ville hon nog ha mat men jag valde att tolka det på mitt sätt ;) Hon var hur mysig som helst och hade tålamod och vänta enda tills klockan 11 på sin mat! Sedan drog jag ut i garaget och sågade till två plankor som jag sedan lagade min garderob med, händig! Vek alla kläder och stoppa in dom i garderoben igen städa även mitt rum lite och dammsög källaren känner mig såååååååå duktig idag :D Nu har jag precis stoppat i mig mat och ska fixa lite kaffe för blev såå sjukt sugen på kaffe, ni anar inte! Sen ska jag kila iväg till stallet och ha en ridlektion och ta hand om Ankan. Min dag kommer sluta med massa PLUGG!

Lördag 22 maj 2010

GAAh, vad skönt det är med sol och värme har dock valt fel kläder för o sitta ute o lat som jag är orkar jag inte gå in och byta. Ska ändå gliida iväg till stallet snart, skjuts eller cykel? Inte bestämt mig än kan ju iofs va bra o snacka lite med morris. Den stora frågan är vad jag o lilla hästen ska göra idag inte bestämt mig än men satsar nog på en uteritt. Ångrar att jag inte följde med på kryssningen som min familj är på såhär i efterhand, kommer väl fler gånger!
När jag sitter här i sommarvärmen kom jag och tänka på när jag, Camilla och Trelin va i Camillas sommarstuga och åkte badring efter en kanot hahah hur underbart påhitt som helst! :) Senare idag ska jag ta hunden och traska ner till djulöbeach och så ska hon få bada det har hon nog längtat efter hela vinter! I och med det bestämde jag mig för att jag tänker kräva skjuts till stallet räcker med ridning och en långpromenad som motion.

SOMMAR!

Mahahah längesen jag skrev nu men jag har faktiskt ingen lust. Hade lust o skriva idag när jag var ute och red men man kan ju inte precis ha datorn med sig 24/7 eller ja... Tanken som slog mig idag när jag var ute i skogen och skrittade fram var att det var precis det här jag alltid drömt om att ha en häst som min egna som jag kunde lägga upp ett schema för och rida och göra precis som jag vill. Fast ständigt blir man påmind om att jag har henne bara till låns och målet är att hon ska bli ridskolehäst. Jag vill inte det men jag vill å andra sidan inte att hon ska säljas. För henne vore det bättre att säljas eftersom jag tkr hon har mer kapacitet än att vara ridskolehäst. Shiiet är så klyven samtidigt som jag önskar att hon vore min skulle jag vilja ha en större häst som kan mer som jag kan lära mig av men jag kan inte låta bli och älska Annekke. Jag erkänner, jag är HELT kär i Anekke hon äre bästa som hänt mig!  Vet seriöst inte hur jag ska göra för detta tar på mina krafter hela tiden jag tänker på det så fort bara någon nämner Annekes namn. Det är otroligt jobbigt men nog om det.

Dagen har varit hur bra som helst, med rekordvärme och vem älskar inte solen? Torsdagar är en otroligt skön dag vi slutar innan lunch men vi åt i skolan iaf. Jag o Camilla kolla läget på stan och gjordde en skoluppgift vi fått av Christer sedan gled vi hem till henne och drack kaffe och tog säkert 100 bilder med photo booth kul grejj det dära;) När jag kom hem passade jag på och umgås lite med mina syskon och hjälpte till o fixa en cykel och försökte fixa en till mig men det gick ju sådär. Fast jag är ganska duktig på o laga grejjer är bara lite lat och tiden räckte inte riktigt till. Drog iväg till stallet och mockade och red sen tittade jag på Daniel träningen alltid lika kul :) Sen fick jag för mig och gå hem så gick faktiskt hem riktigt skönt var det och sen när jag kom hem blev jag indragen i en fotbollsmatch som slutade som vanligt med två trötta småtjuriga småbröder. Nu har jag vart duktig och gjort naturkunskapen med bara liiite hjälp ;) Slänger med några fiiiina bilder oxå :P

RSS 2.0