Alldeles alldeles underbart

Nu äre ta mig tusan sommar o jag älskar det! igår så måla jag altanen eller lasera som det så fint heter så mina armar o ben är prickiga av brun lasyr. Ska se om jag kan lyckas få bort det i duschen sen, det gick inte igår men kanske ha släppt lite nu. Igår så hoppade jag Anekke för Fredrik jag va såå glad så jag vet inte vad!! det va galet kul o han kan verkligen konsten o lära ut och har ser när jag börjar bli lite på gränsen till irriterad och så stannar han upp en pratar lite o låter mig skritta ett varv sen på det igen. Galet bra! Och det som även är kul är han han vet precis vad man ska göra och gör jag som han säger så går det faktiskt braa. Ni skulle ha sett Anekke igår hon va hur duktig som helst o gissa om jag va stolt och otroligt tacksam. Jag fick liksom igen för allt slit igår det va galet underbart! Vilken härligt känsla detta kommer jag leva på hur länge som helst! Hon gick liksom o rida som en normal häst ibland fick jag till och med driva. Nej, den dagen kommer jag aldrig glömma! Funderar på att tjata ihjäl min pappa så han köper henne men tror tyvärr inte att det r till någon hjälpt men försöka kan man alltid. Idag ska jag steka i solen sen ikväll ska jag rida lektion skönt o ha en lite halvledigt

sommarkänsla

aaa men vilken fucking jävla sommar känsla vi har det här i k-holm! Eller inte såå deprimerande o ta på sig vinterjackan och åka till stallet andra dagen på sommarlovet... Väldigt kul men nu kan det ju inte bli värre iaf! Trevlig avslutning hade vi, kul o se alla studenter, längtar!Fast samtidigt äre skönt och ha två år kvar o ta reda på vad det är man egentligen vill med sitt liv. Såå 2 år kvar shallalalala!! På kvällen hade vi grillkväll hemma hos mig.. Kul vare! vi spela kubb, brännboll, GH, lite fotboll. Och jag ägde alla! eller hur va det nu igen? hahha...  Nu ska jag leta upp nån dålig film o se är väldigt trött av nån konstig anledning har ju liksom inte gjort någe alls. Menmen sånt är livet!

-

IdaG har jag städat mitt rum det blev faktiskt fiint. Man trivs mycket bättre när det är rent o snyggt men orka hålla det så. hahha... Ska verkligen försöka denna gång! Slapp skola idag så har bara avslutningen imorrn kvar. Fast jag har vart i skolan idag o lämnat lite böcker och städat ur skåpet. Eller kan väl inte påstå att jag städat ur det för jag tog allt som fanns i stoppade det i en willyspåse. Jag va duktig o cykla till skolan eller hade inget val o fyyyfaaan vad blöt jag blev! Sen tog jag moppen till stallet för det går ju lite snabbare än o cykla o fyyfaaen blev helt dygnsur sen ut i hagen o hämta hästen då for det många svordommar ur min mun. För det första stog han allra längs ner i hagen o mitt i deras hage har dom som en liten sjö. Njee nu ska jag sluta klaga o koka lite te o läsa en bok som jag hitta när jag städa förut.

?

Måste skriva av mig lite skit... Helt ärligt så är jag galet trött på mitt liv just nu. Jag tkr att jag ställer upp och hjälper till så mkt jag bara kan, lånar ut pengar när det behövs utan att få tillbaka något alls. Jag har sett o fått höra saker som man som barn/ ungdom aldrig skall behöva se eller uppleva.  Jag har blivit sviken och det sveket kommer jag aldrig glömma.Det är så jobbigt att prata om och klara knappt av o tänka på det utan att börja gråta.  Visst man kanske kan tycka att jag är känslig men upplever ni det någon gång kommer ni att förstå. En sak jag bara inte kan begripa är att en person kan finnas i ens närhet o alltid vara någon man kan prata med i ungefär 9 år i ens liv o plötsligt bara försvinna. Förrvirrad må jag säga... Att inte ens kämpa bara ge upp sådär. Finns säkert mkt under ytan jag inte sett men ändå. Tror dessvärre att ni inte fattar någe av det här men va bara tvungen o få det ur mig. Jag tror jag håller på att bli galen?!

Jag skulle vilja börja om på nytt på vissa plan men på andra plan är jag ganska nöjd svårt o kompromissa bara... Nu ska jag sova o drömma en kanonbra dröm o bara glömma allt för en stund. Det där om att leva i nuet gick visst inte så bra.

Livets stora gåtor!

Jag ska börja leva i nuet ingen jälva framtid här inte! Ta vara på stunder utan att tänka för mycket på framtiden!

2009-06-08

Jag är typ expert på att lova mig själv saker och inte kunna hålla dem. Jag har iaf fått den där filmanalysen ur spelet o fick MVG. Jaaaa, men det är inte så svårt o få det men kan tycka att lämnar man in den 2 månader försent borde det dra ner betyget en aning men icke sa nicke.  Snart ska jag iväg på utvecklingssamtal det går nog bra! Sedan ska jag fara till stallet o snabbt ska det gå och hoppa med Annekke galet kul men lite nervöst, ifall hon inte skulle uppföra sig alls! jag tror ju att det kommer gå prima och nu ska jag lova mig själv att inte vara nervös o även lova mig själv att jag rider bättre än jag någonsin har gjort. Vi får la se hur det går med att hålla det löftet!


Sommar, sommar, sommar trallalala

Vakna halv 7 imorse va pigg till tusen, slapp stressa till skolan och så tog cykeln det va skönt. Jag har kommit på att jag verkligen älskar solen! Man blir väldigt glad av att vakna när man ser solen lyser in genom fönstret . Pallra mig iväg till skolan o fick reda på att vi inte hade nån lärare o skulle jobba självständigt. Joo men tjena, vi sitter i datasalen och dom flesta spelar spel på internet. Jag hoppas verkligen att väderet håller i sig till strömsholmstävlingarna 4-7 juni så vi kan va ute o steka hela dagarna.Spännande kommer det att bli o riktigt übernajs hoppas jag på! Idag ska jag och mor min troligtvis fara till Norrköping o se om vi kan hitta några kläder åt mig. Behöver någe fint till skolavslutningen.

Igår hade jag oxå en väldit bra dag. Jag åkte till stallet vid 10, kollade på tävlingarna en liten stund. Plockande ut Annekke på en tur i skogen ensamma. Hon skötte sig väldigt bra, hoppade till lite för en hund, ett rådjur och en fågel men det förlåter jag henne för. Va inget extremt liksom! vi hoppade lite hinder i skogen o hon tog sig lekande lätt över vilken härligt känlsa, jag litar verkligen på den hästen. Inte 110 men ganska mkt kommer sakna henne till tusen när hon säljs. Jag hjälpte även bror och dela ut reklam va ju riktigt grym på det. hahah... eller inte. Tänker inte hjälpa honom igen för det va riktigt tråkigt men bra stekar arbete eftersom man tillbringar mkt tid i solen. Gick även hem från stallet har gjort det några dagar det är inte alls långt hem till mig o man får ju bra motion så ska nog göra det dom dagar jag har tid och de är bra väder.

Tjobalaca!


RSS 2.0