God jul dåe :O

Jahapp så vare jul ännu en gång! Ingen direkt julglädje menmen så äre... Saknar den tid då man va liten o bara älskade julen o fick en massa julklappar som man lekte med ända tills man somna o väntan på tomten o självaste julafton va ju helt underbar :) Saknar den någe extremt mkt, jag vill bli barn igen! Ska nog önska mig det till nästa år...

JUst nue  har jag ingen lust till någonting kan inte sätta fingret på varför men känner mig bara trött, seg o tråkig. Skulle bara vilja krypa under täcket o försvinna en stund ett par månader eller någe vore så rackans skönt. Har ingen lust o ha lov ingen lust o fylla år, ingenting! Allt går så jäkla fort nu för tiden skulle vilja trycka på stopp o spola tillbaka. Men det funkar ju inte, ska ta o rycka upp mig nue!

God Jul o Gott nytt år :)

Tandkräm

Nu sitter jag här med tandkräm i händerna ( fråga mig inte varför, tog i någe i badrummet:O ) Och så roar jag mig med att färga håret lite eller färgar inte jag tonar faktiskt... Håller tummarna för att det ser okej ut. Men en skönhet klär ju i allt? ;) hahaha... Känner mig på bra humör idag har vart en rolig dag lite seg start men sen helt kalas bra. Vi tränade idag på vår hoppkadrij.. hahah jag är ju helt körd!! Jag sabbar ju för alla suck... men men har ju lite tid o träna in allt på. Ska springa programmet varje dag :) Då får man motion oxå. Idag kändes det som att jag fick tillbaka lite hoppgädje och det va ruggigt kul och jag litade verkligen på Annekke, skönt som tusan :)

Måste skölja håret... Hare UNDERBART!

RSS 2.0