Förändring tack

Idag kom jag på att jag har haft samma frisyr sen 7.an gash vad tråkig jag är. Såå jag ska genast boka klipptid o klippa mig. heheh...Och tror jag kommit på hur jag vill ha de, har dock inte hittat någon bra bild ( har letat på internet) men vill iaf ha kvar min snelugg o sen klippa page ha ganska långt fram o kort bak. tror de kan bli fint o bleka lite på de..

Är fortfarande hes o nu börjar de komma mer o mer förkylning..suck... har ingen lust o va sjuk nu men när har man lust med det ;)

Nu ska jag iaf ta o krypa ned i sängen o sova lite   ♥

Kraxande kråka

såå låter jag idag ch har gjort det i två och en halv dag ungefär. Superhes verkligen men inge ont eller förkylt annars, super konstigt. Jobbigt äre för man vet aldrig hur man låter när man öppnar munnen o ska säga någe ;) Va till läkaren idag hon saa att de va ett virus och att de troligtvis va borta om en vecka. Jag baah en vecka!....suck... men de går väl fortare än man tror..

Nu ska jag snart ta o krypa ner i sängen o få lite sömn. De vore sköönt o sova lite har ju lite sovmorgon imorrn.Gash, vad skönt de kommer bli:) Fredagar är nog den bästa dagen på hela veckan tror jag. En helt underbar dag börjar skolan kl 09.55 slutar 11.05. Sen blir att åka till stallet rida och fixa, vid klockan tre har vi teori till klockan fyra sen åker man hem om man inte har någe kvar att göra. När man kommer hem tar man och åter någe knatar ut med Cindy för att sedan vid klockan åtta bänka sig o se Let´s dance sedan har man två lediga dagar framför sig:)

Skolan

Jasså nu äre skola ingen efter en veckas lov.. . VA lite halvsömnigt men hade ruggigt kul imellan åt ;) Rooligt o se alla människor igen även om det inte va allt för längesen sist såå ;)  Men shit vad klockan tickar måste ta o byta om o åka till stallet har jue den dära gröntkort kursen idag ;)

HuNdEn CiNdY

Älskar verkligen den hunden! Blir såå glad när jag ser henne visst finns det tillfällen man gillar henne mindre men de glada och lycklga stunderna väger mkt tyngre än de jobbiga.  Det finns inge bättre än att mötas av en lycklig o sprudlande glad vovve när man kliver innanför dörren. Oavsett vilket dåligt skithumor man är på såå lyckas hon alltid göra mig glad och på andra tankar. Hon är helt otrolig!!


spontant

Idag åkte vi  o först hyr två filmer o bara va faan ska vi inte ta en riktig filmkväll;) Sen väl hemma o sett kanske 5 min av filmen såå bara vaa faan ska vi inte ta o åka o kolla på bio o så blev det oxxå. Vi åkte o såg I taket lyser stjärnorna den va faktiskt bra har jue läst lite i boken.. mjoo men gilla den ;)  Gillar o bara göra lite spontana saker bara dra iväg o se på bio huxflux;)

Imorrn blir tar vi sikte mot katrineholm o kommer hem. Ska till sjukgymnasten vid halv 3 o sen blire väl stall för hela slanten;)


Vad bra man har det

Satt idag när jag red Fürsten o tänkte på  vad bra man har det egentligen. Jag menar vilken stalltjej för rida varje dag ibland flera gånger än 1 gång per dag utan att ha egen häst.. Tror inte de är såå många, såå jag borde ju va super glad o skutta runt.. Visst är jag glad men man har ju blivit såå bortskämd o van vid det såå man tänker inte så längre..

Hur härligt väder som helst idag jue... Älskart! Dagen börjar med att Camilla ringer o väcker mig mitt i min sovmorgon, tack för den;) Sen vare bara o släpa sig upp för orkade inte ligga kvar o den dära satans hunden hoppa på mig såå hade inte en chans o somna om. Tog mig till stallet o red ut på App skötte sig som vanligt, skönt :) Sen blev det årsmöte kom bara lite lite sent men det är som vanligt man kan sällan räkna med att jag är i tid. Jag blev invald o sitta med i styrelsen i kusen ( ungdomssektionen). Såå det blir nog bra hoppas jag :) Sen tog jag o red ut en härlig tur på Fürsten det va skoj, va lite galen såå blev mkt trav o galopp ;)

Hoppas ni haft en bra alla <3 dag:)

Fredagen den trettonde


Jag tror inte på att man har otur fredagen den trettonde, tkr att den dagen är som alla andra dagar. Tkr synd om den som går o grubblar o är skrajja över vad som kommer hända.. Man baaah nääeej, det kommer inte att hända någe. Undrar vad det var som startade det hela egentligen. Vore intressant o veta o så kan man verka supersmart om någon undrar och man vet svaret.  Det är jue kul o va lite översmart o veta saker som inte många har svaret på :)



At home

Sitter o äter upp den sista apelsiiinen. Dags o köpa nya, såå himla gott med apelsin jue! Idag hade vi friluftsdag men orkade inte gåå dit... Så övertygade mor att jag va sjuk o stannade hemma, såå får väl snart övertyga henne om att jag är frisk o kan rida min ridlektion ikväll ;) Men det blir nog inga problem, hoppas jag iaf!




The last one




Måste gå till Ica close o köpa flera ;)



Asch dåå




Tro inte på allt du hör.

säg inte allt du vet,

gör inte allt du kan.

vet du?

Jag längtar såå efter att få släppa allt, inte behöva tänka bara vara o göra vad man vill. Vore såå skönt o bara försvinna bort från allt och samtidigt inte. Jag vet inte vad jag vill o jag blir galen på det. Jag har en dröm men vill inte veta av den vill inte tror på den, vill inte få falska förhoppningar. Vill int skapa förväntningar som ändå kommer gåå åt skogen... Jag har blivit såå less på allt o vet inte varför. Är så trött på att inte veta något längre.

En som inte vet någe alls längre?!

Blogga, blogga, blogga mera blogga mera jag måste blogga mera

Sitter i skooolan o ska ha svenska ska skriva en tidningsartikel om en nyhet.. Valde o skriva om ett bombattentat när dom bombar Gottoteket i Katrineholm. Oså ska hela huset brinna upp..Den blir bra..heheh... Jag är nästan klar men inte nöjd den är alldeles för mesig. Men o andra sidan äre sällan jag blir nöjd ;)

Sen blire lunch o sen matte o efter det blire ridning :) jippiejjejje... Haha eller inte har tappat greppet lite tror jag, har gått så dåligt dom senaste veckorna o så har jag fått så om i axlarna o högerarmen när jag ridit. Och man ställer högre o högre krav  på sig själv.  Vad så roligt för några är sen när man bara red dör skojjs skull. Nu vill man bara bli bättre o nöjjer sig sällan.

En skolvecka till

Suck.. mera skola hoppas den blir rolig! Sitter på turismen lektionen o ska väl egentligen jobba med några uppgifter men pallar inte. Såå sitter o nördar på internet.. nu kom Gitte såå nu måste jag kila.. skriver ikvääll

RSS 2.0