Fredag Fredag Fredag trallala

Härligt med fredag igen:) Vakna sent sluta tidigt... Rida ut på oxen rida Annekke på Hackamore... Aldrig gjort det men gick iaf braa. Och vad sköönt det var att veta att jag inte skadar henne, menar det där hacket hon har i sin mungipa ser ut o göra ruggigt ont. Så nu kan jag rida utan att få dåligt samvete. Sen hade vi ju redovisning om hältor som jag satt o skrev igår hur länge som helst. Jag prata väl i hundranittio men tyckte att själva innehållet va bra ändå.. Skulle nog kanske inte ha pratat såå fort men gjort e gjort.

Dramalektionen dåe;
Supernice, och våran pjäs kommer bli bäst av alla.. lovart! Handlar om kkk ( Katrineholms kanot klubb) eller inte ;) hahaha

Otroligt

Knasigt vad allt kan bli bra på 1 natt, men skönt o vara sams ingen. Hoppas det varar länge tills nästa bråk ;) Känns riktigt skönt, känns bra o ha vunnit yttligare en strid. Just nu har jag nyss tittat på ett avsnitt av Gossip Girl grym serie det! Läste jue böckerna först o oftast när man läser skapar man ju en bild i huvudet av hur alla i boken ser ut. O i den här serien har dem verkligen lyckats med att hitta folk som liknar bilden jag skapat. Gillar inte när de gör film på böcker o de inte alls liknar den bild man fått, superirritrerande ;)





XOXO

faaaaan oxxxå

Fattar inte hur man kan både älska o hata en människa såå... just nu hatar jag henne men samtidigt älskar jag henne jag fattar inte, vore så enkelt att bara hata då skulle jag kunna göra vad som helst, flytta, ringa soss eller någe sånt..  O nu är man ju såå dum att man sitter o gråter p.g.a henne men samtidigt såå gör rivmärkena på mina armar ganska ont oxå. Jag fattar inte hur all ilska kan driva en människa såå, hon är ju helt maktgalen allt hon vill är att ha makt.. Förut var jag s¨åå att jag saa ja, mm o förlåt fast det sällan va mitt fel men är trött på det nuu. Jag tänker inte gee mig, hon påstår att allt e mitt fel att jag ska be om ursäkt. För vad?? Det är ju lika mkt hennes fel som mitt. Oså kasta hon min moppehjälm i asfalten såå måste köpa ny.. faaaan oxåå

Storbråk med mama

Tiden

Asså allting går såå rackarns fort nu för tiden man hinner knapp vakna innan det är dags o sova. Tiden bara rusar iväg, visst det kan väl vara positivt på sätt o vis. Men de stunder man bara vill stanna tiden o leva kvar där förevigt blir väldigt snabba och på tok för korta. Man hinner liksom inte stanna upp o tänka.

Nu ska jag snart iväg till stallet o rida app hoppas hon är på lika bra humör idag som igår ;)

Egentligen

egentligen såå kan jag inte rida, jag bara tror det.. Red på Annekke idag o det gick kast, suuuperdåligt!! Jag kan skritta, trava och galoppera o få hästen o böjja lite på nacken men mer än såå är det inteee. Så det är lite illa! eftersom det är jue praktiskt taget bara det jag ängnar min fritid åt!
 
Osåå massa värk i axlarna o nacken, va ute o gick med cindy i typ 40 min o det är jue såå halt sååå spänner mig bara o dåå kommer värken. Men fick ett nummer av skolsyster till en sådär sjukgymnast idag ska väl boka tid o see om hon kan hjälpa mig.

Osåå syskon som bara jävlas,dom skriker o springer runt som idioter. Jag tror jag blir galen snart!!

ännu en dag

Segt som tusan o kliva ur sängen som vanligt har blivit det nu, den här terminen fattar int varför?! Menmen är som det är.. Som tur är börjar mamma o isak o malte tidigare så man inte behöver ha panik för att dem ska iväg.. nu kan man ta det lite lugnt det är sköönt. sen proov med kjellan gick laa rättså braaa men zillens prov var helt vrickat inga frågor på det vi pluggat på jueee...

Red app på lektion hoppade lite små hinder, app trodde såklart att det va bamsehinder men gick laa braa...

At home too daay

Hemma från skoolan idag känner mig superseg o trött o lite feberkänsla orkar liksom inget längre..  Helt lost.. Men ska iaf gå till skoolan imorrn o see hur det är.. Känns det int bra får jag väl gåå hem igen.. 

  • Dator
  • färdig ungdomledare ( snygg jacka)
  • Mc donalds mat...fy på miiig
  • fjortisbild sååklart



Asså SHIT pommes

Vad dumt! Jag ska jue få ett till syskon har ju bara 3 o lilla linn oxå.. så behövs jue lixom ett till.. njaaa, tror inmte såå men ska la väl bli skojj och se hur det går.. :) ahahhaa....


I helgen va ,man jue på ulk- kurs fettnice.. skulle kunna vara på kurs hur länge som helst. Bara att sitta där i ridhuset o titta på duktiga ryttare o fina hästar är jjue helt underbart. O umgås med alla knäppisar som går kursen är ju oxå superskojj.

Jag kommer sakna det men vi får la ha en sån här återträff :P haha

Imorrn skooooola damp på det!

Jobb på posten sökes :)

Gissa vad man har gjort idag då? typ stämplat 200 kuvert o sen skrivit på räkningarna som skall vara i.. Shit pommes vad skojj o stämpla det var vi fick ju in rätta tekninken på slutet ;) O imorrn äre strömman ;P jippisejejje vi ska jue få våra fiiiiina jackor ;) ahaha mjo, dom är väl okej ;P hehe...Det är ju inte så ofta man stämplar ca 200 kuvert men idag såå... det är det som är så roligt när man gör saker utöver det vanliga.. :) Att inte veta vad som kommer ske näst :P

Nomy- Cocaine

Titanic

TRor aldrig jag sett en film som berör mig såå mkt som Titanic.. Helt otrolig! Jag fattar inte att något sånt har hänt på riktigt?!  Jag sitetr o grinar halva filmen. Helt otroligt, asså jag fattar inte hur en film kan få det att verka så verkligt som om man stod där brevid o va beredd att hoppa av titanic med dem.  Det riktigt hugger i hjärtat o höra all panik o alla barnskrik o all rop på hjälp.. Skulle göraa vad som helst för att hjälpa dem.

I verkligheten sååå fattar jag inte, okej om det bara var en film, men vem bygger en båt med livbåtar åt knappt hälften?? Hur smart är man då? Jag blir såå arg satt man inte är mer rädd om människors liv! Att flera hundra skall behöva döö bara för det var några puckon som ville ha en snygg båt utan en massa livbåtar. Tänk om det hade funnits livbåtar åt alla o lite mer organisation såå hade inte enda behövt dö, men det är lätt att vara efterklok.


Knepigt

Asså jag fattar inte jag har allt hur bra som helst ändå känner jag mig inte glad.. Eller jo jag är glad men inte fullt ut.. Känns som...ja jag vet inte riktigt vad men har hamnat i någon slags svacka. Jag menar jag har en underbar klass o gå i, dom underbaraste kompisarna, stallet, rider nästan varje dag fast jag inte har någon häst, har en gullig hund, har en snäll familj, ett eget stort rum, egen dator. Jag menar hur bortskämd är jag inte om jag inte är glad?!  Jag borde leva loppan o vara hur nöjd som helst, jag vet inte riktigt vad som spärrar all glädje men jag hoppas den spärren släpper snart.. Det är liksom något som saknas.

- Jag fattar inte! Helt förvirrad

Ledig skoldag ;)

Heheh... idag ahr jag vart till Lindköping med camilla o hennes mor... Fett nice jue... Skönt o slippa lite skola med bara 3 uppgifter. En samhällkunskapsgrej o en i öfan att vi skulle skriva varför vi inte pratade på lektionerna o sen en på idrotten att vi skulle röra oss i 45 min.. Så det är nice. Hela klassen var ju på studiebesök i stoickholm, vi var bara 5 st som inte läser den kursen såå då skippa vi den dagen ;P

nu blire till stallet o fara.. :P

Ballt eller hur?! ;)

Visste du att eniglt en udnnsöekirng på ett Egnelstk univreisett så kan man srkvia bkostväer i vliken onrding som hlset och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge föstra och sitsa bkostaevn är på

      rtät palts. Rteesn kan va a taotl mses. Dttea breor då på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som      hleteht olgrtiot va? och ja som aitlld totrt att satinvng var viigktt...


-

Idag har vi vart till " Snygg Erik" på Ica close. Fick sitta i deras fikarum o äta fruktsallad :)  Det va ju nice sen bestämde jag mig för att låta camilla sköta resten o satt där o nickade o höll med ;)

Måste bara berätta vad jag gjorde igår.. Jag halkade 2 gånger, klantigast i stan är jag. Första gången gick jag ut med hunden o skulle kasta lite bilar o leksaker som bröderna hade på sina rum.. Oså kom det två par o gick förbi tänkte jag väntar lite eftersom man inte ska kasta sånt i soptunnan utan man ska sortera hit o dit.. Men när dom gått iväg en bit så går jag fram till soptunnan o vad händer jo, rätt som det är sitter jag där på backen.. :P Va inte så farligt men den dära påsen med leksaker lät ju inte lite när det for i backen.. Sen hör man tanten fråga gubben. - vad gjorde hon?? han baah - hon ramla. Sen ramla jag en gång till på kvällen ... Blev superlerig. inte kul :P o det gjorde fett ont!! aja men måste dra till stallet nu.

Sööndag

Städa, städa, städa... plockat bort alla julsaker äntligen... Det är det sämsta med julen när man måste plocka undan allt igen.. Nu äre bara bädda rent sängen kvar.. o det är ju sköönt.. Vad är bättre än en ny bäddad säng liksom?! 

Red på Anekke panekke puko idag ut i skogen tillsammans med Milla o Mango.. det va nice :P Hon halkade runt lite eftersom hon inte e broddad men hon har jue inga skor bak så vi klarade oss.. :)

Fjortis

- Amen Shit pommes

- Asså så Lidl över det här

- Amen snacka om Lidl

- Snacka om att det är sååå lidl över det här

2008

Sitter o tittar på let´s Dance.. Morgan, shit vad grym han var. haha.. Tänkte skriva en kort sammanfattnig av det avklarde året..

Året började med en enorm press på sig om vad man skulle välja till gymnasiet. Hade ju inte tänkt någe alls på det, men det blev  Handel.. Resten av nian gick väl bra, trivdes i klassen och kom närmare alla o lärde känna dem bättre. Sen slutade man nian kändes lite surt eftersom man inte ville skiljas från klassen och skolan... Hade ett sköönt och lugnt sommarlov. Va på semester till Öland en vecka med pappa och en vecka i Jönköping med mamma, sen sommarjobbade jag lite i stallet. Fick reda på att det var handel jag skulle gå.. Så jippiejejj det var ju det jag ville. Var väldigt nervös för skolstarten, ny skola och ny klass. Men blev ju bättre än bäst.. Vi har ju såå kul varje dag med bästa vännerna Elin och Camilla ;) o resten av klassen ofc ;P

År 2008 i stallet
Började med att jag fick rida igång Fürsten tillsammans med Shara :P Efter ett tag började han gå lektioner, men då frågade Helene om jag inte ville hjälpa henne med Oxen. Och det ville jag jue:P  Så började rida Oxen, red honom ganska mkt. Red även lektion 1 gång i veckan och 2 gånger varannan vecka. Sen blev det sommar och jag jobbade lite åkte på terrängläger hos Mathias Gustavsson red Fürsten hann ramla av 2 gånger :P Men hade verkligen superkul!  Efter sommaren red jag Oxen som vanligt igen och Fürsten gick lektioner.. Följde med Helene på några träningar när hon och Oxen hoppade det va intressant :) Sen blev oxen skadad, han fick en senskada och en spricka i griffelbenet. Så han skulle stå till Januari. Då blev det ganska lugnt ett tag.. Borstade på Oxen och sånt.. Sen kom lilla fröken Annekke o då fick jag rida henne.. :)

Mitt 2008 i snabb repris;)


blogga

Måste sluta sitta här.. sitter här alldeles för ofta men det är jue kul ;) inte alltid men :P I skolan idag skulle vi prata om hur mkt vi satt framför dator jag o Elin baaaah 6 timmar men jag måste nog erkänna att det blir nog lätt lite mer ändå;) eller vad såger du?? hahha

-Camilla nu ligger du risigt till ;)

skoooolan

första dagen efter lovet ROLIG;) haha  Men tycker att lärarna får chilla ner lite jag menar det är liksom första dagen!! ;) Man kan jue inte kräva allt ;) ajjjja.. Roligt det va o se alla igen.. Åhh Åka hiss med Brölle.:) jipppijejje

Busiga vi var på idrotten dåe ;) vi skulle gå ner till djulöcamping o ta några frostiga bilder som han uttryckte det själv :) palla gå dit liksom såå.. Adam o Elin kirra skjuts heheh tackar.. Han märkte inget ;) jippijeeje :P

Stallet:
Ridit lektion på Annekke hon sparka endast en gång JIppiijejje :P Vad glad jag blev.. Hon var faktiskt trevlig lite mer kontrollerbar en vanligt ;)

Fått en massa kläder prova oxå rolig roligt

Tisdagen

Idag har jag gått i pyjamas halva dagen.. Skönt ;) Typ sovit o tittat på film.. Har faktiskt vart ute jag har åkt längdskidor :P haha med lilebröderna.. de ramla hela tiden men jag lyckades faktiskt stå på skidorna. hehe..  Nu sitter jag här o lyssnar på musik inget stall idag. Orkade inte åka dit och hade ändå inget att göra där.

Imorrn börjar skolan..både skoj o trist.. skojj o träffa alla igen.. O få åka hiss med Elin:P hahah men trist med läxor o sånt ... pallar inte med det men ska faktiskt försöka anstränga mig lite mer iår. lågga ner lite mer tid inte sitta kvällen innan o försöka få ihop någe eller plugga till ett prov.. vi får la se hur det går. :)


Would you dance, if I ask you too dance?

Värre än värst

Idag när jag var ute o gick med min hund så tog vi vägen över sånt här som bönder odlar på.. Vet inte hur det stavas;) haha Ajja men rätt som det är susar en hare förbi o efter kommer Cindy i fullt ös... vi ropar men hon hör inget.. hon fortsätter springa o sen ser vi  henne inte mer. Blir jätterädd har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. gick i väg o letade efter henne fick fråga några om dom sett henne( pinsamt). Sen bad jag mamma gå hem o kolla o där satt hon ihop tryckt vid dörren hon var nog skraj som vi.. Tur att det sluta lyckligt..

Ännu en dag

Idag har jag vart i stallet typ hela dagen..... Först red jag ut på fürsten med Milla o Mango var ute 1 tim o 30 min så det blev lite längre än tänkt. men så blev det o vi smörjde utrustningen så den blänkte nästan iaf.. Sen bestämde vi oss äntligen för att rida Dante o Olivia oo ja vi red ut på Kandar och ja dem var lite skrajja men det överlevde vi. red lite i ridhuset och det gick mkt bättre än igår:) Det var faktiskt riktigt kul o rida;) LOngerade virrpannan Anekke i ridhuset.. Gick bättre än det brukar göra hon fick bara spel 2 gånger. Så är nöjd;) sen var jag lat o orkade int gå ut med hunden så tog med henne til min brors kompis  så hon fick leka av sig med deras hund.. :)  Och nu sitter jag här :)

Andra dagen på nya året

Hur skönt som helst att få sova ut ordentligt :) bara sova ingen tid o passa superskönt!! Idag sov jag till 11 ingeting gemfört med bror som sover till 3 på dagen..  Menmen man kan ju int sova bort hela dagen. Idag har jag gått lång promenix med Cindy. O sen rånat banken.. Nääe, men jag har vart där för jag råkade ha sönder bankkortet klantigt ;) Men ska iaf få ett nytt snart på posten o det e nice :P

Stallet; Red Anekke... Fick nog mitt livs ritt.. Galopperade på o hon sparka bakut eller bocka eller vad hon nu gör som en galning iaf, men satt kvar som tur är det ju inte ryttarn hon vill ha av utan hon protesterar bara lite.. (tror jag) ;) hoppas det e så i vilket fall. Sen fick jag rida Olivia på kandar, aldrig ridit på kandar så det var ju en upplevelse. Hade inte riktigt koll men man kan ju inte va proffs första gången.. Men kul var det och hon var faktiskt rätt trevlig. :)


2009

Första dagen på nya året!

Gick o la mig vid 5 nån gång efter att min dator hängt sig.... Haft den i en knappt en vecka o den hänger sig... INte roligt... Men jag lagade, stolt är kass på datorer :) nu fungerar den perfekt:) vaknade klockan 11 o sen blev det sitta vid datorn ett tag.. Sen till stallet o rida o prata av mig med Milla.. Red ut i skogen en sväng på Anekke och hon var superduktigt blev superglad.. Sen va jag hos milla en stund.. O nu sitter jag här igen ;)

RSS 2.0