Jobba

Idag har jag mockat o mockat o åter igen mockat... jobbat i stallet... Fick ha två lektioner för lite barn. Den andra gick bättre än den första.. Den var ju lite kortare oxxå.. så vi flög lite flygplan på hästryggarna o lite händerna på huvudet.

annars har jag inte hunnit med så mkt annat. vart i stallet från 7 på morgonen till halv 7 på kvällen. Men tjänar ju pengar:) Så ska inte klaga;) 

Imorgon Globen!! Skojjj

 

Datakunskap

Suger hårt!!! Jag fattar ju ingenting oså e det supertrist.... Snart har vi drama hoppas vi har vikaren vi hade sist hahha;) Ska färga håret idag blont.. Nog för att jag redan är blond men bort med lite utväxt!

Iskalla helgen

Asså shit det är ju superkallt ute man håller ju på o frysa halvt ihjäl

Lördag, Söndag ULK-kurs :) Roligt!

Imorgon skola tråk

Nu, duscha

Snart sova

Minusgrader!!!

Halka runt på hal is!

Snö<3

Freedag

FF= Föreningsfest
Va jag på idag rätt najs..god mat oså.. .:) Red Anekke idag supertrevlig i galoppen oxå klart det går o förbättra men det va superkul o rida idag iaf.. Imorrn kommer pappsen o hämtar mig, danne o milla o sen skjutsar oss till strömsholm. Hoppas vi får skoj!

Nej måste sooova... zzzzzz....

Dagens händelse; När Milla halkar o tappar tomaten;) haha

Du har satt dina spår


TORSDAGEEN

Ganska soft dag torsdagar är vi har tre lektioner datakunskap inte spec krävande, drama idag hade vi en lite konstig kvinna som var vikare o när vi inte kom på något o göra på lektionen så sa hon då har vi väl sexualkunskap.. Vi typ tappa hakan allihopa tror jaaah.. :) haha o sen matte fick tillbaka matteprovet jag hade 11 rätt och 10 va G. Lite besviken hade ju kunnat kämpat en aning mer o kanske pluggat lite:) Menmen gjort är gjort o imorrn är det utvecklingssamtal! Hoppas det går bra men det gör det väl!

Dagens hälsning MAJSBOLLAR :)

Tisdag

Matteprov igår... tror jag misslyckades tyvärr:( JAja sånt får man ta. Sen red jaaag Anekke hon va superpigg gick ju inte i söndags. Men fick till slut lite ordning o jag tycker själv att hon gick bra.

Idag dårå, Idag började dagen med idrott teori, rätt skönt.. :) Sen matte o svenska.. Sedan engelska med Stekarn... hahah... allt jag har o säga:) Tur att man har rooliga klasskompisar annars hade ju skolan vart ännu mer skit!!  Måste plugga nu So-prov imorgon.

Skön låt; Dj Amul- Only hope

Söndageeen 16/11

Tävling = Supernervös för inget man behöver va nervös för!!

Gick bra felfritt :) O trea;) Klättrar ju uppåt förra året va jag fyra o iår trea så alltså om 2 år så borde jag vinna ;) hahha kom o Heejjja då!! Milla vann GRATTIS!! ;) Han gick ju som en klocka! Kanske ska ta o plugga lite har ju trots allt matteprov imorgon...


Du e ju lika torr som en rostad macka utan pålägg! ;)

Lördag 15/ 11

Idag har jag badat i Vingåkers badhus med familjen rätt chill.. Blev supertrött efter bara, rätt konstigt för man gör ju inte speciellt mkt o ändå blir trött :S  Sen har jag ridit Anekke oxxågick la bra..:)

Nu har jag sett ut vad jag ska ha imorgon på hopptävlingen samma som vanligt vita ridbyxor , turkos tröja med vit krage o en svart team sportia tröja:)  Man börjar ju bli en aning nervös men ska skaka av mig det!! ;) nu ska jag hoppa i min sängen o soooova.

Fredag 14/11

Idag har jag varit duktig o simmat, innan skolan till och med:) Sovmorgon superskönt jue!! Sen sätta sig i trista skolbänken o ha turism o praktiskt marknadsföring....Tror att det skulle vara kul med pm o vi hade en lärare som inspirera en lite mer... Jag somna ju nästan på hans lektion! ;) haha sen gick jag o milla o hämta  fika på björkbacken eftersom vi har spec idrott så ska vi få det.. Trodde typ det skulle va en torr macka o lite jucie... Men vi fick välja macka själva oså fick vi Jucie o yoghurt vi bara wooow... Så det lär bli fler besök på café BB :)

Terorilektion om sitsen ganska intressant men man vet redan det mesta men bra o bli påmind;) Sen red jag Anekke, hon var trevlig lite virrig o vinglig som vanligt!! ;) men hon e himla rolig o rida!!

   


Blogglogg

Hello!!
´Livet är rätt okej! Elelr jag det är som en bergodal bana ena dagen Super andra dagen botten!! Verkligen såå e det... Men just nu är det super okej..

Ska svinga mig upp på Lupin på söndag och tävla lite;) Hoppas det går vägen...

Nu sitter jag o skriver på en skoluppgift o gör ett reklam blad ganska kul faktiskt en av fååå som är roliga... Osså nästa helg så äre ULK kurs hoppas vi får lika kul som sist!!!

9/ 11 -08

Hejs!!
Har ju inte skrivt på över en vecka.. skäms på mig!!! Menmen idag har jag ridit ut på Fûrsten sen hade jag hoppträning på Lupin hon kändes rättt okej ska jue tävla henne nästa helg. Sen for jag hem till Milla o baka lussebullar ;) Dom blev rätt okej...:) hahahah SEn tillbaka till stallet o rida Anekke hon var väldigt trevlig idag:) o det är ju kul för hon e allt en liten galing!

Oså e man ju luciakandidat i stallet så får inte glömma kort tills imorrn!! ;)



  Dock inte våra men det är ju lussebullar;)

RSS 2.0