Segaste

Idag är jag dödstrött tror det beror på väderet för igår sken solen det va varmt och skönt då kan man inte låta bli att va på bra humör! Idag är det grått och trist ute oså kommer det lite regn då och då man blir trött på det. Ikväll tänkte jag ta tag i alla uppgifter jag har kvar o göra och sätta mig ner och skriva ihop dom. Det mesta är ju halvfärdigt så blir la inte så mycket. Skriver ihop det lite slarvigt ikväll, finslipar det imorrn. Så jag blir av med det, orkar inte gå och tänka på det hela tiden så idag har jag bestämt mig ikväll SKA jag skriva klart åtminstone en uppgift!

Braa jobbat!

Idag känner jag mig duktig jag har gjort duktiga saker. Jag började med och föjla med min mor till kyrkan det va inte alls som jag trodde. Kul var det oxå eftersom jag va med i en kör i den kyrkan o jag har vart där ganska mycket så gamla minnen kom tillbaka. Det va oxå häftigt hur påverkad man blir av andra människor dom bara släppte sina känslor... Njee, det va häftigt det var det.

Sen spela vi brännboll i stallet o grillade korv o sånna hära vita godisar... jamma jamma! Jag va oxå duktigt och gick hem från stallet fick sällskap av Elin och Elin det var väldigt trevligt. Jag gick raka vägen in när jag väl kom hem och dammsög källaren sen torkade jag golvet oxå. Man kan ju undra vad som flugit i mig. har ingen aning själv nu fattas bara att jag sätter mig ner o pluggar men det orkar jag inte jag ska ladda över lite bilder från min mobil till datorn


Och btw så är lemon tree skönste låten! Kan inte sluta lyssna på den!


Mååndag

Vakna imorse av att min mor stod o skrek på mig klockan var tydligen kvart i 8. Så for upp ur sängen kasta på mig första bästa klädesplagg jag hittade sparka lite på bror så han skulle vakna. Sen fick jag skjuts av min mormor som vanligt till skolan men imorrn tänkte jag faktiskt cykla om jag har en fungerande cykel. Min bror skulle fixa den men har han gjort det NEJ?! Så om Tony läser detta gå genast ut och laga den! Och imorrn äre nationella hoppas det går bra men det borde det göra, måste använda hjärnan denna gång bara!



schools out

Sitter i skolan har datakunskap väldigt slappt på dom lektionerna. Man behöver inte göra mycket vettigt, nu ska vi göra någe slags miniprojekt och jag gör ett familjespel. Fast svårt och hitta på någe bra, fantasin är inte riktigt med mig idag . Det kommer nog jag har ju nyss vaknat. Idag har jag planerat o skriva klart den där filmanalysen som skulle vart klar för flera veckor sen men jag har bara inte orkat skriva klart den. Hjärnan står helt still så fort jag tar fram den och ska skriva men idag så måste jag verkligen och  då kanske jag kommer på något . Nje, nu ska jag peppa mig själv till att göra nått!

suck...vem bryr sig...

Föräldrar dom bryr sig alltid när man bara vill att de ska skita i vad man säger o bara nicka o säga ja, gör så. Så skall det ställas till med en väldig scen. Sen när jag vill ha hjälp o vill att dom ska bry sig så stänger dom bara av o skiter i det. Hur ska man få dem o fatta?! Jag måste säga att det är en aning förvirrande men nu ska jag plugga som faaen till matteprovet imorrn.

090511

Sitter i skolan o chillar, vi har håltimme det tackar vi för. Fick pengar av far 300kr i helgen så tänkte att jag skulle ta o köpa nya skor idag. Dumt, för jag måste spara men mina skor har verkligen gått sönder o behöver ju inte ha några dyra märkesskor. Bara de är snygga o bekvämma o enkla o bara hoppa i.

Igår var jag duktig o klipte gräset hemma hoss pappa inte så mkt iofs för jag hade lite problem med att svänga så pappa  fick ta över. För annars hade jag säkert lyckats krocka med minsta lilla. Man styrde ju gräsklipparen med fötter stentufft!

Igår hade jag massa i tankarna som jag tänkte blogga om men allt är som bortblåst?! Får se om jag kommer på det senare...


R.o.L.i.G.t.

Mår kanon idag endast lite huvudvärk men det va riktigt kul i skolan och i stallet... Red Annekke o hoppade, faaaaan vad kul det va. såg såkert inte så bra ut men rackans skojj vare :) man blir så glad över att rida den hästen:) Kul o va back i skolan igen himla trist o sitta hemma och dö även om man kan sova hela dagen o det är ju inte helt fel. Man blir ju så rastlös när det i vanliga fall liksom brukar vara fullt ös ;)

Neej, nu är jag så trött så nu ska jag hoppa i säng...

summer of 09



Hoppas på en helt galen sommar! :)

Haha vilket slut

Joo nu ligger man här och får skylla sig själv för att man rider och gör dumma o knasiga val ibland. Tävlade Lupin för första gången i lördags och jaa, jo men det gick väl bra i första klassen när jag började rida. Blev tok arg på hästen när hon vägrade på första hindret. sen hoppa vi banan i ett streck... Va väldigt taggad till lagklassen och vad händer jo jag flyger av på hinder nr 4.  Tappade stigbygeln efter hinder nr 3 och nr 4 kom så snabbt att jag inte hann tänka kändes som ett extra stort språng och sen biter man i sanden.. aj,aj,aj men det är bara skaka av sig det värsta och vänta ut huvudvärken sen upp igen :) tänkte nog att jag skulle vila imorrn med men på onsdag då blire upp i sadeln igen, kanske imorrn vi får se.

Njee så ska väl se om jag kan hitta lite fler filmer o kolla på idag har jag hunnit med 3 st. Jo jag va på sjukhuset idag oxxå och röntga mina axlar som jag har ont i sedan förut. Skulle få svar om några dagar. håller tummrna för att allt e bra. Nej, fy låter ju som en gammal pensionär när man tjatar om sina krämpor...Usch huga huga ska sluta nu.





Fast gash har inte haft så kul på länge <3

Nervöst...



Stolt trädkramare...hahahha xD

RSS 2.0