Ankan

Annekk panekke pucko, app, panekke, panker, anker, ankan, knäppisen

Kan inte greppa hur mkt jag fäst mig vid denna underbara häst . Hon är väl inte galnare än någon annan. Visst är hon lite små knäpp men snällare häst än henne har jag nog inte träffat helt underbart psyke. Passar dock inte in på ridskolan :/ Kommer ihåg första gången jag satt på henne, det gick inte att få henne och gå på spåret hon sprang som en galning o sparka bakut i varenda galoppsprång. NU äre en häst som går på spåret hyfsat, galoppen mkt bättre men måste bygga lite muskler såå vi orkar samla oss o inte springa såå galet mkt o fattningar och avbrott måste fixas. Hoppning, ej tittig alltså hoppar allt :) hoppar högt över, enkel att följa med. minussidan är väl att det går på tok för fort ibland. Uteritter; hästen bara går finns inget negativt då :)

Jag älskar den hästen <3









                                                                                       Mina ögon kan tindra
                                                                                          Mina läppar kan le
                                                                                         Men sorgen i hjärtat
                                                                                             kan ingen se

Nöjd :)

Jag blev super nöjd med frisysen, gjorde som jag hade sagt klippte av det ganska såå kort i nacken o behöll lite längd fram såå det är ganska likt som det var. Men lite förändring äre trots allt:) men nu ska jag ta o soova lite såå jag orkar upp imorrn :)

Primuss...

Nu har jag skrivit provet det gick ju braa :) klarade det galant ;) hehhee... tror jag iaf eller hoppas jag! Såå nu sitter jag på bransch o pruduktkunskapen o tråkar. Idag ska jag klippa mig men vet i tusan hur, hade ju en idé. Har nog ändrat mig eller inte jag vet inte shiiet vad jobbigt juee... Oså är jag förkyld, jag hatar o va sjuk blir såå rackans irriterad på det... Snart äre påsklov faan vad gött. Ska inte göra såå speciellt mkt har inga riktiga planer än men på torsdag ska jag ha äggjakt ute på trolldal. Alltså gömma lite chockladägg låta dom som är med hitta dem o sen räkna poängen ;)




GLAD PÅSK

MuSiK

Äre inte bra att youtube.com finns jag menar man hittar det mesta o man behöver inte ha trist eftersom det finns massa roliga videor.Just nu sitter jag o lyssnar på bra musik:) och det är ju alltid trevlans... Min bror har ju tipsat om en massa låtar han har faktiskt rätt okej musiksmak jue:) många sköna låtar liksom;)



oså är man ju hoss papa oxxå det är ju trevlans;)

Dans

Idag på idrotten dansade vi bugg och då kom jag och tänka på när jag och mamma dansade salsa. Höll ju på med det massor ett tag... Åkte till både Norrköping och Stockholm ibland och dansade, fy tusanvad roligt det va! För det första var det ju roligt att de va någe som både mamma och jag gillade och som vi kunde träna tillsammans.  Sen var det ju såå rackans kul och dansa o snurra runt o lära sig nytt det tog liksom aldrig slut man kunde lära sig hur många turer som helst jue. Tyvärr minns jag dem inte såå väl längre men skulle säker fåå tillbaka minnet om jag dansade lite. Så jag funderar ärligt på o leta upp nån trevlig salsakurs och få dit mamma o börja om igen:) Vet bara om jag hinner med det, har ju ett redan väldigt fullspäckat schema med stall på min fritid.  Går väl o ändra på om jag verkligen vill iofs.

Jag önskar en till veckodag! ;)

Trevlans!

Nehe dåå vare snart lov igen dådå. Det blir säkert massor o göra dåå eller så blir jag sjuk brukar typ va såå. suck... Får la hoppas att de blir massa kul iaf :)

Idag hade jag först skola sen skynda mig hem o kasta i mig nått o äta.. Sen for jag till stallet o börja med en teorilektion, sen uteritt på App med Milla o M. Efter det red jag O i tältet o han gick kanon, jag höll på att tappa hakan han gick såå rackans fint :) NI kan inte ana hur glad jag blev! Jag slapp äntligen slippa slita o dra i honom utan han bara gick som en klocka o gjorde allt jag bad om .Helt otroligt!

Imorrn blire skola för hela slanten. Orka kliva upp ur sängen? Nej, jag tror inte det men ska väl tvinga mig upp iaf ;)

Ska ta o hoppa in i duschen o sen krypa ner o sova såå jag e pigg imorrn.

Uppdatering

Nu känner jag att jag måste uppdatera lite, va göör längesen sist men har liksom inte känt för att blogga. Det är många tankar som snurrar runt i huvudet just nu. Aja, idag hade vi prov i projekt och företagande men de gick väldigt dåligt hade inte pluggat någe alls men tänkte att de löser sig nog sen i skolan för jag kunde ju plugga lektionen innan men det va ju minnesstund för Fredrik och efter det blev tankarna svåra att samla igen... Trots att jag inte kände honom bara sett honom nån gång. Kan inte riktigt förstå hur man kan påverkas så mkt då?! Vila i frid

Nu sitter jag o kollar filmer på youtube o tänker på allt jag måste göra. t.ex. engelskaläxan, fixa garderoben, plocka undan alla kläder som ligger utspridda i mitt rum. Skiter i det o går o lägger mig istället

Godnatt <3





5,6,7 Vem är du?

Fredagkväll o vad gör man.. Sitter o tråkar framför datorn samtidigt som man ser på tv. Jo, så rolig är jag har kommit på att jag kanske skulle ta o lära mig dressyrprogrammet tills på söndag så jag inte sitter där som ett fån. Ska ta o söka sommarjobb nu. Känner att jag måste ta tag i det. Likaså såå slog tanken mig att jag måste ta o börja övningsköra. MÅste jue köra mkt nu så jag kan allt sen:)



090302

Idag var det skola igen...suck... men var ganska såå kul ändå är verkligen glad att jag har hamnat i en sådan rolig klass. Man saknar den när man är hemma o är sjuk t.ex. eller när de är lov. Synd bara att så många tänker byta till hösten sen. Har även sjålv funderat på det för jag känner att handel nog inte va riktigt rätt för mig men palla med ett extra år. njee, det gör jag verkligen inte. Så planen är väl o plugga klart o ta studenten o sedan plugga vidare till psykolog kanske.. Men antar att de kommer ta ganska såå lång tid o plugga till det men jag tkr att det verkar vara ett intressant jobb.

Och de känns som att de kanske kunde passa mig. Gillar ju att prata och gillar även att  lyssna. Så de är ju perfekt o gillar jue att träffa folk:)

RSS 2.0