Caam bilder :) hahah



Såå roligt man kan ha:)


Happy new year!!!

Happy birthday too me! :)  16 år idag det är nice ;)

Och nytt år det är ju nice. Jag måste ju ha ett nyårslöfte iag även om jag inte brukar hålla dem, men iår har jag ett bra. Och det är:
- Jag lovar att ha ett roligt 2009! :)
Hahhah hoppas jag lyckas hålla det...  Men det ska nog inte bli några problem.
Ska hoppa in i duschen och snygga till mig lite, kan ju inte gå som en luffare hela dagen;)

    GOTT NYTT ÅR!!!


längesen

NU måste jag ju skriva ett nytt inlägg va ju super längesen ;) haha

Vi fick en vit jul iår jippie jeejj :) Hoppas på en vit nyårafton/ födelsedag:) Älska snöö:)

KOm precis från pappa o jag har fått min dator jippie jeej... haha...Ska snart göra cheese cake  tills imorrn en tradition:) varje nyårsafton blir det cheese cake..  Kanske ska sätta mig o skriva ner lite nyårslöften?!  Näääe, tror int det, håller dem ju ändå inte.

Dagens fråga: Vad ska du göra på nyår??

Dan före dopparedan

Är det inte idag.. :)

Haha..

Grattis ELIN!!!! ♥

Oså har man firat jul hoss pappsen. Fick Pengar och presentkort och två par örhängen.  Oså åkte vi o shoppa på Marieberg.. Köpte lite kläder. Sen gav jag tillbaka pengarna jag fick i julklapp till pappa.. Vrickat, ja jag vet men det va för att han skulle köpa en bärbar dator åt meej i födelsedagspresent. Jippie jeejj ;)

Jullov

Sista dagen i skolan idag och nu är det lov... Och snart jul gash, vad skönt.. ska fira jul imorrn med pappsen o farmor o släkten här.. ska bli spännande o se vad man får ;) haha. Ska gå bort till farmor o be henne lägga upp två klänningar jag fick av mormor... Hoppas dem blir bra:)



Jamma jamma

  • Snart e det jul här i vårt hus..... trallallalallalallalalala...
  • Gash, vad mysigt det e med jul och det är till och med lite snö ute älskart <3 
  • skolan idag va superskillad:)
  • Typ först simma sen håltimme o sen film.. göör nice!!
  • Sovmorgon imorrn:)



Det bästa just nu: Livet flyter på och det mesta e skoj
Det sämsta: Matteprov på torsdag


skolan

Sitter i skolan och gör just ingenting som vanligt med andra ord ;) hahha men ska snart göra julkort... supernice jue! o ska klippa håret idag men vet inte hur, någon som har ett förslag??


Bråka

Storbråk med mamma som vanligt. Och allt e som vanligt mitt fel. HOn har inga brister utan hon e så jävla bra och  jag e en jävel...  Jag gör ju ingenting här hemma utan jag är bara otrevlig... Ja men visst då får hon väl tro det!!! det är hon som är bäst..  Och jag ska be om ursäkt för mitt uppträndande jaha, men hon är ju för faaan vuxen o beter sig som en 13- åring... Hur moget e det? Det vrickade är att hon inte kan se sitt eget beteende, hur hon själv beter sig om vi skulle spela in det på band skulle hon kanske märka att det har spårat ur?! Oså hotar hon med att vi ska flytta till pappa, en klar klassiker. Det kommer alltid vid minsta lilla gräl att vi ska flytta till pappa..  Ooooojjjj vad skrajja vi blir, tror inte det. Skulle vara rätt skönt. Men vill inte lämna allt som finns här. Och ändå blir man ledsen fast jag vet att det inte är jag som gjort fel :(  Det är vrickat!!

Kallt som tusan!!

    Jag ÄLSKAR snö!!!<3


Gash......

  HAR PRECIS DUSCHA O SKA SNART SUSSA


Idag har jag jobbat hårt.. haha men har iaf jobbat i stallet som faaan... typ mockat hela dagen o tagit in o ut hästarna från hagen.. Sen va jag på den dära lucia grejjen i duveholmshallen den dög väl... Va lite för lång bara o super obekväma stolar... men bror va ju med såå klart syrran är där o tittar :) men nu ska jag sluta titta o o soooova  istället... :P

PLUGGAR

  • Tro det eller ej men jag pluggar!?
  • Pluggar som faaaaan till turismenprovet o ridlära provet...
  • Sååå nu blir jag faaan sur om det inte går bra!!

Skooolan idag va inte så seriös började med datakunskap o jag lyckades gör en uppgift sen tog jag o Elin en massa kort o gjorde en film. Sen drama- lektion, vikarie nice!!  Sen mattelektion lyckades väl gör ett tal! O vems fel var det att jag inte gjode fler?? hahha 


Cindy Mc Lindy


Roooligt!

Såååå skönt o sluta typ ett idag!! flytta fram o göra engelskaprovet på svenskan... Det är ju guld,  skulle kunna sluta ett varje dag.. shit vad bra det skulle vaaa!!!

Va på Mcd idag med Adam o Tommy palla inte äta fisk hatart! Men Mcd "jamma jamma!!" hahha ;)

Sen gick jag ut med hunden o sen när vi mötte en annan hund började hon skälla som en dåre blev ju göör rädd hon har aldrig gjort så förut.. Sen försökte jag ta några fina bilder på Cindy. menmen ska la till stallet nu snart!!


10 saker

JAG.......
-  älskar och prata!!
- Är i stallet varje dag! ( nästan)

- Hatar o plugga!

- Har dom bästa vännerna!
- Fyller år på Nyårsafton
- Går inte utanför dörren utan smink ;)
- shoppar för mkt onödiga saker!
- Älskar skor
- Fick nya idag!! :)
- hoppas Kevin vinner Idol

♥♥♥♥♥

- Varför står du så nära vägen, är du självmordsbenägen??



LEKA


23 dagar kvar

tills julafton!!! :) hahah nu kan nedräkningen börja... ;)

Va med hunden till vetrinären idag, missa administrations provet!! Jaaaa baahh YES!! jag e så lat att jag inte ns orkar plugga så jag får göra provet den 16. onde.. Nice suprise!!

Va ju till globen igår.. Stockholm horseshow...Va la nice dock mindre nice o komma hem1 på natten.. menmen det får man ju ta. måste iaf sooova  nu... eller göra svenska grejset som jag inte gjort!

Good night

RSS 2.0