xD

 

- NU  ÄRE GUULD!


091111

Inte min dag idag först höll jag på att bryta ihop på engelskan o jag vet inte vad det var som höll mig kvar i klassrummet alltså det hära med att han hotade med att skicka IG varning har verkligen satt sig i huvudet på mig. Känner mig helt värdelös och nu har vi fått en ny uppgift alltså ännu en o göra och alla har börjart och jag fattar verkligen inte eller jag fattar men hittar ju inget :O Jaja ska iaf ta tag i det dära i helgen o faaan vad bra det ska bli! Dagen slutr ju dock inte där på ridningen bröt jag ihop på riktigt jag känner mig bara så förvirrad men jag är lite stolt över att jag hoppade för hade först tänkt att strunta i det helt . aja nu ska jah iaf börja läsa min engelskabok det måste ju för faaen bli lite skärpning...

091110

Idag känns det faktiskt riktigt bra o humöret är för stunden riktigt braa! Jag va till och med på så bra humör att jag tänkte skriva av Chirsters anteckningar men det sket sig ju på en gång jag började skrev en halv sida sen insåg jag att det lär komma flera sidor till så skippar det... Tänke istället koncentrera mig på och försöka förstå vad han säger vilken inte går så bra som ni förstår eftersom jag sitter och bloggar men han tror ju att jag antecknar :)

Idag blire stallet precis som alla andra dagar, tänkte även slänga in lite samhällskunskap eftersom vi har prov imorrn...

Vi ses! :)


Skola?!

SKOLA=Det tråkigaste på jorden

Jag är så extremt skoltrött, pallar inte med det här mer det är så sjukt trist finns verkligen inget som är av intresse o hämta i skolan. Tur att vi är ute på praktik 2 dagar i veckan :) Just nu sitter jag och tittar på en projektorduk där det står en massa konstiga anteckningar med massa konstiga förkortningar o det ska vi skriva av. Aldrig säger jag bara ska jag skriva anteckningar ska jag ha valt det själv och skriva det så det är till nytta för mig inte skriva av en massa skit. Allt står ju ändå i boken! Nej, fyfan vad trist!


091107

Jaha då har man vart o träffat mammas boyfriends barn ikväll. Dom va supertrevliga och jättesöta båda två :) Inget ont om dom, vi hade trevligt och åt pizza och kolla film fast filmen va superseg och inte min stil så att säga.





R.I.P. Karshmir <3

09-11-04

Då sitter man här o fryser sönder vårat hus är verkligen kallt :O men ska ju snart åka iväg till stallet. MUsik det måste va det absolut bästa som finns, då är ju så ballt man kan bli glad av music, man kan bli ledsen och man kan bli oberörd och man kan bli rörd en massa saker med andra ord. Imorrn äre praktik hoppas jag får göra någe kul och idag har det snöat :)

Jag har funderat på det hära med att min mor har träffat en kille och jag förstår inte det driver mig på något sätt till vansinne...Eller inte så farligt men jag känner mig irriterad och oroad av det och trots allt är det ju det det jag alltid velat att hon ska träffa någon. Så jag förstår inte riktigt varför jag känner så här grejjen är ju den att han är supertrevlig och jättegullig mot mamma och isak, malte och hunden. På något sätt känns det som att Tony och jag faller ännu mer i glömska när han kommer hit och jag får aldrig chans att prata med mamma ostört som jag kunde förut. Jag känner att jag lägger över allt på mamma och när hon pratar med mig fräser jag bara tillbaka och jag vill inte att vi ska hamna där igen... Jag förstår mig verkligen inte på mig själv!

Ojjj nu måste jag skynda, o morris har köpt snyggaste jackan hahhaha jag tror jag döör




09-11-03

Skolaaa....

Kuljul inte alls.. Har haft Öfa hela dagen förut matten då jag faktiskt fatta för första gången :O Helt otroligt!! Idag ska jag ta tag i engelskan o skriva klart allt jag ligger efter, stekarn hotar mig ju med att han ska skicka hem en IG varning :O Såå nu äre dags o börja jobba lite....

RSS 2.0