Höstlovet

Nu har hösten tagit fart på riktigt o man kan ju inte göra annat än gilla det :) Just nu är jag hos far min och har nyss utklassat Tony och Linn på Buzz eller så råka det tyvärr va så attt dom utklassa mig :/ menmen dagens ungdom vad säger man?! ;) Idag har jag o Linn vart ute på båttur... Vi rodde till Odensbacken o köpte glass o precis som sist vi rodde till Oden fick vi ro hem i becksvarta mörkret. Tur att vi människor är utrustade med sånt himlans mörkerseende. Det va faktiskt himlans fint med stjärnor som lyste o en halvmåne som sken och Linn rodde o så bra music. Det va ju liksom nästan precis som man alltid önskat en kall höstkväll. Nämen det va faktiskt himla mysigt!

Imorrn bär det av hem till mor igen! Vi ses ;)

091021

StädarN...

Äntligen äre klart, mitt rum är städat o fint o källaren dammsugen. Så nu ska det väl va en glad o go mor som väntar sen när jag kommer hem från stallet ikväll :O Nu äre bara lite skolarbete kvar så är jag ikapp igen... Fast jag orkar inte med någe pluggande just nue så tar det ikväll eller imorrn, jag är expert på att skjuta upp saker och ting men man måste ju för faaen leva lite oxå ;) Nu kom cindy o ville bråka lite så ska bråka med henne en stund sen klä om och ringa morris o be om skjuts till stallet för jag är ju inte född med 2 ben som alla andra :O





Titta två troll!

091020

Idag sprack såklart min planering oxå. JAg kom till stallet en timme senare och som kedjereaktion kom jag hem en timme senare... Attans attans... Imorrn har jag naturkunskapsprov som jag såklart kommer skriva MVG på ;) Jag tänkte börja plugga imorrn för det känns som att Hummerdals prov inte är speciellt svåra :)

Nåå vad hände i stallet idag råå?
Jag kom dit insåg att Anekke fått en planka bakom sig till sin spilta antar att dom är trötta på att det ligger spån i gången hela tiden. hahah... Så det va ju bra, jag mocka lite och borsta rent hästen sen fick jag en uppenbarelse att man kanske skulle ta och longera lite. Så kasta på grejjerna och gick ut på utebanan. Hon va faktiskt rättså fin på slutet hon har väldigt svårt med galoppen men bara o träna o träna o träna lite till :)

Förrensten fick jag veta vad jag fick på matteprovet 9,5 så blev ett G som va minst 8. Tack gud! hahahha Bättre lycka nästa gång :)

kl 22.53

Fan min planering gick åt helvete redan första dagen :/ Jag blev en timme sen hem från stallet och istället för att va duktig o skriva svenska artikel så åkte jag o baka kaka med Vesslan..

Faaan, skärpning MIKAELA!!

Men faan goda kakor blev det :) Och jag blev oxå en av luciakandidaterna i stallet, vad roliga ni är flickor ;)

091019

Tänkte ta o börja blogga igen... Mest för min egen skull det är ju superkul o sitta o läsa vad man skrivit för ett år sen eller så. Chillar i skolan har en typ lektion kvar sen bär det av till stallet där det ska ridas o mockas o fixas o trixas... Mycket som händer men det är bara kul!

Nå en veckoplanering dåe :)

Måndag: Skola 8.25- 13.55
Ridlektion 14.40- ungefär en timme.
Stall - 18.00
Hem och skriva svenska artikel.

Tisdag: Skola 8.25- 15.45
Stall 17.00- 20-00
Skriva Engelskaläxa

Onsdag: Skola 8.25- 11.40
Ridlektion 18.45

Torsdag: Praktik 8.30- 16.00
Stall 17.00- 20.00

Fredag: Praktik 8.30-16.00
Stall
Bus med Camila

Lördag: Strömsholm ULK- fortsättningskurs
Söndag: Strömsholm ULK- fortsättningskurs


RSS 2.0