Fredag

Idag har jag och linus pinus vart till hööks... shoppa inte så mkt bara lite reflexer:) sen shoppa jag lite till åt hunden:) Ätit på Mc donalds.... annars har jag mest chillat ;) Tittade nyss på Idol...Kevin o Alice klart bäst!! LARS SUPERTÖNT med stort T Jag menar Idol är en seriös tävling om han inte vill vara med så kan han väl bara skita i det!!! Blir så jävla trött på människor som sabbar för andra jag menar det finns fler som hellre skulle velat haft den platsen typ som Alexander som var sååå jäkla braaa!

Veckans frukt; Mandarin




Höstlov!!

Superskönt med lov jöe:)

Bara ta det lugnt o slappa hela dagarna jue..Synd bara att det är så trist väder... Är hoss pappsen nu o kom hit igår kväll, så nu sitter jag här o softar ska la hitta på någe. Tänkte gå till hästarna o ta med hundarna:) så dom får springa av sig lite;)  Kan ju inte rida efetrsom det kommer en handikappad tjej lite senare idag o ska rida colle o då vill jaf inte trötta ut honom, han e ju inte i så bra kondition;) Men ska iaf ta med lite täcken o se om dem passar:)

Bus eller godis??




Fredag :)

Haajsan... Idag har det vart en skön dag, har inte gjort någe krävande alls hihi.. På teorin gick vi igen Provet hade 36 av 43 så ett VG blev det ;) Ihii... Sedan red jag ut med Malin superskoojj jöe...:) Sen åkte mor o jag o handla och köpte pizza och jag tittade på Idol och nu sitter jag här.. KAn jue inte bli bättre och nästa vecka är det lov:)

Dom bästa i Idol Kevin, Robin, Alice och Anna..


 Jag ridandes =)


ONSDAG :)

HAHAh Idag e jag glad har vart en hyfsad dag:) Har ridit Fürsten på en barnclinic skojs...:) Kul att bli tillfrågad sådär... :)Då känns det bra och att någon tycker en rider tillräckligt bra för att rida med på clinic:) Sen tittade jag på löshoppning !! :)

Imorgon ska jag rida Fürsten i skogen o så ska jag rida lektion o Rykta Oxen det är min plan o gör det så fort som möjligt:)

// Mikaela

Trist Måndag!

Supertrist Måndag!!!! Verkligen tristaste måndag på flera år!!!!!!!!!!!  Så jävla less o trött på allt pallar inte mer skola....Kanske ska hoppa av o skita i det o börja på nytt om 1 år igen:S  skulle faaan vara skönt o bara chilla ett år...

Men helgen va faan den bästa på flera år... Har aldrig haft såååå underbart skoj =) Men nu känns det som om det va i en annan värld o jag e nu tillbaka i verkligen....


Less på allt!!!!

Lördagmorgon

Sitter här o väntar på att Milla ska komma ska ju åka på kurs idag... Lite nervöst:) haha.... Men jag slog nog rekord när jag gick upp kl. kvart i sex. ;) Hihi... Skolan e lite trist men i Torsdags var nog den roligaste dagen på länge. Vi hade superkul på draman.

1/ 10

Haha nu e jag duktig och sitter o skriver det dära arbetet i Projekt och Företagande jag skriver om mjölk.... Idag har jag ridit lektion på Mickesch gick sådär... Vi hoppade o han e ju sån fegis. Fast han vägrade bara en gång

Idag i skolan hade vi först Samhällskunskap då höll vi på med Mänskliga rättigheter inte så kul men vi slapp ju iaf ett prov som han sa att vi skulle ha..jajja tur va väl det hade ändå inte plugga på det . Sedan hade vi Svenska skrev på min Novell det går inte så bra för jag skriver o skriver och ingenting händer så jag började på en ny den e supervrickad men det kanskeblir bra ändå. Till sist hade vi idrott vi fick välja om vi ville ha Gymnastik sånt här o hänga i ringar o sånt skit supertrist och jag e superdålig på det så jag valde gympapass det var typ när man hoppa runt till musik o gjorde höga knän o sånt..

Nu måste jag sova så jag orka kliva ur sängen imorgon..

Sommarlov! Semester på Öland =)

RSS 2.0