30/ 9

Idag har jag varit på ledarkurs superkul jue;) vi fick skriva 10 positiva saker om oss själva
Trevlig
Glad
Stort Tålamod
Ansvarsfull
Lätt för att prata med folk
Stresstålig
Snäll
Har lätt att komma ner på barns nivå
Tålig överhuvudtaget
Lättsam
Hahah vad ego det låter men vissa saker sa de andra om mig. Oså Skulle vi skriva 5 Negativa saker
Svårt o visa känslor
Dålig Självdiciplin
Blir jag arg så blir jag riktigt arg
För snäll ibland
Tar på mig alldeles för mkt

Oså har jag pluggat lite till So-provet imorgon men inte mkt bara tittat lite på vad det är men det går säkert bra... O så vad jag med hunden till veterinären hon fick vaccin o så skulle hon få komma tillbaka på måndag o ta prover. För hon har tappat päls o börjat klia sig mycket o så är hon varm. Veterinären sa att det inte va någe o oroa sig för men kan inte låta bli!!


27/9 Hemma hos far

Hemma hos pappa sitter här vid hans nyinköpta dator:) ska snart hoppa in i duschen. Det blåser ju storm här ute inte så kul men det är som vanligt, det blåser alltid här. Idag har jag inte gjort så mycket, vi va till jacobssons möbler o in kommer tro det eller ej men Ernst han i sommartorpet ni vet ;) Haha vad chockade vi blev, vi baaah men det är ju han!

♥♥

Imorgon ska jag springa runt med en massa papper på en westerntävling jag som inte ens rider western men det blir säkert bra:) får vi hoppas!

<3 Förevigt


26/9 Skooolan

Sovmorgon till 10.20 superskönt jue :) Sen hade vi turism utan lärare men fick ju lite gjort iaf. Efter det lunch, Tacos gott ;) haha... Sedan ÖFA med Kjell förstår inte riktigt vad han vill att vi ska arbeta med verkar som om han inte vet det själv heller :/ Jaja sen hade vi Roland han e ju rolig vi pratade om kroppssråket o att det är viktig o blablabla men det va rätt intresssant. Sen skynda iväg för att vänta på bussen skynda så mycket att jag glömde bort att jag hade cykel, hahha tokigt ;) Men fick hämta den sen när jag kom tillbaka från stallet.

Nu ska jag packa för snart kommer far o hämtar mig o bror.


Första inlägget

Hej hej!

Min första blogg haha vad skoj:) Ja, jag kanske ska berätta lite om mig själv.. Jag är en 15 årig tjej fyller 16 iår men fyller sent. Jag har precis börjat 1.an på Gymnasiet går Handel och administration. :)

På fritiden sysslar jag med hästar är nåstan alltid i stallet o när jag inte är där så är jag med min hund:) Jag har dock ingen egen häst utan två medryttarhästar och så har min pappa som jag är hoss varannan helg 2 hästar.
nu kan ni nästan lista ut at mina föräldrar e skilda och jag bor hoss min mamma i veckorna o varannan helg.Jag har tre små syskon. Alla är dock lillebröder:)

Min hund då, det är en Engelsk springer spaniel hon är svart o vit och hon blir 1 år på torsdag :P Så då blir det kalas haha :)

Min älskade hund Cindy! :)

RSS 2.0