Dom senaste dagarna...

Har jag tillbringat hos min pappa!
!
Jag har träffat halvsyster Elin som är urgullig!
Åkt moppe( fattar inte hur man roterar?), saknar min gamla pärla :(
Vart med världens vackraste hund!
Badat och solat järnet! :)

Midsommardagen

KALLT! Aldrig frusit så mkt i hela mitt liv... Riktigt jävla kallt... Hela jag skakade o hakade tänder så jag trodde de skulle gå av... Nääej fyyfaaen nu ska jag krypa ner i sängen o försöka få tillbaka värmen!
Godnatt!

22 juni 2010

Att alltid vara en smula barn- Det är att vara vuxen

Bröllop

Jaha...Jag som inte skulle se bröllopet men mamma envisades så nu sitter jag och kollar på det. Händer inte speciellt mycket det intressantaste var Daniels pappas tal, Darins sång och tårtan vill jag se. Såå sjukt töntigt men ändå lite speciellt med lite kungligheter! En sak är säker, tur att jag inte bor i Stockholm!

fan fan fan

Nu önskar jag att jag aldrig ridit dig... Vet det är sjuk vi har haft UNDERBARA stunder tillsammans och jag har lärt mig massor och även du har gjort stora framsteg! Den senaste veckan eller dom två senaste veckorna har jag kommit hem från stallet mer eller mindre gråtandes. Jag har insett att våran tid tillsammans är över eller rättare sagt snart är över. Okej jag har dig till september men jag vet inte om jag klarar att rida dig samtidigt som du går lektioner. Det tar så otroligt mycket energi att hela tiden gå och oroa sig över om du ska gå lektion eller inte. Jag blir överkörd gång på gång av alla möjliga. Höra allas tjat om att jag ska köpa henne, FÖR VILKA PENGAR DÅÅ???! Det tar bara knäcken på mig! Jag klarar inte ens av att prata om det utan att bli tårögd, varför är jag världens största mes? Jag klarar helt enkelt inte mera, jag orkar inte mera, jag är slut!!!

17 juni 2010

Livet är bra orättvist! Inte sant? :(

13 juni 2010

Då vad det sommarlov, vad händer nu?

GAAAH

Du blir aldrig en bättre skådespelare än mig!

IDIOT

JÄVLA IDIOT!!!! VAFAAEN ÄRE FÖR FEL PÅ FOLK???? :O

Mannen,myten,legenden

Helt underbart vilka minnen man har med sig som man inte tänker på jag tittade som sagt på gamla kort igår och vi har inte några kort utan hundratals!! Riktigt kul faktiskt på så sett kan jag se tillbaka på alla roliga resor vi åkte på och alla ridläger jag vart på, skolavslutningar, midsommaraftonar jag firat. Ja allt finns där!!! En ganska häftig grejj att man kan ta kort egentligen hur faaen fungerar det :O Tåls att fundera på!!
Dåligt kvalitet o kort på kort blir inte spec bra men ni får stå ut mohahha...
Jag och lillebror Tony!!
Jag och Isak
Jag och coolaste brodern i Spanien
Liten Mikaela och liten Isak
Gör läxan på balkongen i Spanien
HAhahah ute o tältar

.

Varför kan jag aldrig få va glad på riktigt? Tittade på gamla kort igår och såg för första gången på riktigt länge ett riktigt äkta leende. Ena stunden är jag glad andra stunden ledsen VAAFAAEN!
Du är mitt allt, vore ingenting utan dig!

Skoolan

Home sweet home... Är hemma igen skööönt men lite trist oxå var mkt kul på Strömsholm och gick helt klart bättre än förväntat. Man klarar av mer än man tror. Nu längtar jag till Annekke och se om jag känner igen henne efter alla dagar jag har varit borta. Nu dör min dator om 6 minuter.... Ooops!!

5 juni 2010

Vaknade när de andra tjejerna gick upp vid halv 7 nån gång sen kunde jag inte somna om så nu sitter jag här på strömman i min säng o väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan gå upp o fixa mig o sen ta en shuttle ner till tävlingsområdet. Idag känns det riktigt bra har tajtat till reglerna lite och har mer koll på läget! Inga problem :) Idag är det en ponnyklass dom börjar med lite klurigare men det klarar Camilla och Maria bra :) Näej nu ska jag väcka Elin så hon oxå går upp!

dööööd

Nu är jag dööd! Huvudvärk, halsont och trött som faaen men väldigt bra dag!! Allt gick hur bra som helst:)

2 juni

NU drar jag snart till Strömman! SPÄNNANDE, men känner mig förberedd inför det mesta och det där klarar vi inte ens längre orolig för det jag var orolig för förut! Fint väder ska vi oxå få! Säger bara en sak WONDERFUL!

RSS 2.0