Daah school

Nu sitter man i skolan på stekarens lektion...suck... Hade redovisning haha gash vad jag blir nervös precis innan jag ska prata inte på svenska men på engelska shiieet... men gick bättre efter en stund. Som tur var:)

Nu har jag löst problemet till på lördag o äntligen hittat en transport, tack Camilla som tipsa o tack Ida som ville hyra ut den till mig. Äntligen kan jag andas ut hade lite lätt panik där en stund :S Skönt att det är löst nu :) men det  kommer kosta en hel del pengar o dra ut på tävling jue. Fösta gången man tävlar på riktigt fatta att jag är nervös:) Inte för att  rida men för att jag ska komma i tid o hitta allt o komma ihåg alla papper jag måste ha. Det Löser sig som jag brukar säga. Inga bekymmer! Hakuna matata!


?

Varför måste man alltid fundera så mkt så fort man gjort någe o kritisera sig själv. T.ex. om man har skrivtit ett svenska arbete och lämnar in det så går jag alltid o funderar på det en stund o hittar alltid någe som jag kunde gjort bättre. varför tänker man så för gjort är gjort liksom. Det går ju ändå inte att ändra så varför går man då o funderar på vad man gjort det är helvrickat. Eller varför man gjorde så jag fattar inte varför man bara kan släppa det o tänka framåt. Okej, visst funderar man om det va en gång man handlade helt fel men när man inte gjort någe dumt så ska man ju inte gå o fundera.

Det är KaNoN :D



Summer feeling man kan inte göra annat än att älska det:)

090424

Idag äre fredag va i skolan på drama sjukt skönt o kolla på redovisningen o sen köra en liten pjäs det är faktiskt kul o spela lite teater önskar att jag va duktig på det men det är la bara o träna.. Ska göra det nån gång när jag orkar och vill ta mig tid till det :) nje, jag e såå trött så jag måste ta o sova nu.. Godnatt påreeej

på tisdag, på tisdag, på tisdag

Jaha dåå vare det här med bloggen igen;) asså jag tycker det är kul men hinner aldrig o brukar glömma bort det :/ hehe... nu dör snart min dator för jag är för lat för att hämta laddaren. Jag har dock inte mkt o berätta det har inte hänt speviellt mkt i  mitt liv:/ men i skolan har vi börjat på ett projektarbete.. suck... tråkigt ämne men helt okej grupp o jobba i.. hahah... Jaa och i stallet så har det inte heller hänt någe jag har ridit på¨som vanligt. Red oxen och app idag gick bra på Oxen riktigt kul på slutet, gick la helt okej med app men ingen woow känsla.

nje nu orkar jag inte skriva mer ska nog krypa ner i sängen. men bjuder på en ego bild på mig själv ;) hah dock gammal.



Kanon!

Gissa vad?!

Idag på posten kom det ett brev det stod viadidakt på kuvertet jag tänke jaha dom vill nog bara säga att jag inte fick någe sommarjobb såå öppnade lite ointresserad men vad stod det att JAG hade fått sommarjobb. Gissa om jag blev glad! :) Det är ju kanon ska vara på förskolan Trädgården. Gud vad glad jag blev!!! :)

Longerade Annekke först lite i tältet men va så rackans varmt såå gick ut på utebanan. Hon va superduktig och börjar förstå vad det går ut på. Hon lyssnade superbra och jag börjar komma på hur jag ska göra för att få henne att förstå. Sedan red jag Tekila gick bättre än sist jag red henne så det va kul. Det va även förstå gången på länge jag inte fick ont i axlarna så det strålar ut i armen utan jag red utan att ha ont det va superskönt.

11 april-09

Vilken sommarkänlsa! Denna dag har varit helt strålande först lite välbehövlig sovmorgon :) Åt frukost ute på altan satt sedan där och läste lite hoppade lite studsmatta med bror. Vid 1- halv 2 åkte vi till mormor och käka lite mat gott vare :) Åkte till stallet och red en sväng på app med milla och Mango...Trevlans :) Men app har inte vart sig själv den senaste veckan vet inte riktigt vad det är men någe äre det är jag säker på. Hon verkar ju åå andra sidan inte ha ont någonstans vet inte vad som tagit åt henne men konstigt äre. Kom hem tvinga med bror och cykla djulörundan med Cindy trodde inte hon skulle orka springa hela men jodå det orkade hon o till och med vara ute o leka på baksidan sen, fattar inte var hon lagrar all energi. Nu har hon dock rasat ihop i soffan här brevid. Efter vårat cykelrace hjälpa jag mamma och bror att rensa upp i trädgården såå jag satte på musik på högsta volym så man hörde den ut  o sen ut o plocka ihop alla grenar och träd som skulle samlas på ett o samma ställe. Hade faktiskt ganska kul och allt går ju som sagt mkt fortare med music.



Noo problemas

Om man har ett problem, så skjuter man det framför sig. Om man är riktigt duktigt, så hinner man aldrig ikapp det.

Du vill inte åka med mig

Idag har jag först vart till vinön och hälsat på Juanas föräldrar sen handla vi lite o åkte hem o käka våfflor. Sedan betämde vi oss för att jag skulle köra lite bil. O såklart var jag på, alltid kul o köra o lära sig..Men har ju inte gått kursen än såå körde bara hemma på åkern här o så har vi en liten grusväg.  Pappa satte upp 4 koner eller vad det nu heter som jag dåå skulle backa in i mellan som att det vore en pakeringsplats. Jag tkr det är läskigt o backa men den kom jag på att jag kan ju krypköra dåå går det ju inte fort heller. haha.. fick säkert minst 10 motorstopp om inte mer. Jag släpper liksom kopplingen förtidigt o gasar inte så då går det inte speciellt bra.. PÅ slutet hade jag nästan greppat det... Tror aldrig jag skrattat såå mkt när jag åkt bil som idag:) Nu känner jag mig verkligen motiverad till att komma igång o gå kursen såå jag kan köra hemma hos mamma :) Vill ju ha körkort sen när jag fyller 18 år! dåå gäller det att köra så mkt som möjligt.

Knäppis!

Nu ska jag berätta om en dröm eller en bild jag har i mitt huvud. Jag rider på min alldeles egna häst App i lilla utepaddocken på trolldal där hon även står uppstallad såklart. Självklart går hon som en klocka och kvällsolen värmer alldeles lagom. Finns inget som stör oss allt bara klickar. Brevid paddocken ligger mina två små rara hundar o väntar på att jag skall rida klart en Cindy såklart o en liten gullig mops, har alltid velat haft en. I slutet av ridpasset kommer såklart min ursnygga pojkvän och kollar när jag travar av dom sista varven.

Hahha gash vilken fantasi man kan haa ;)

  Snyggingen i Wild Child
Anekke panekke pucko :)

En lite tuff dikt

Jag sådde några blommor, en för varje vän.
Jag trodde det va fyra, men särskilt minns jag en.
Det blev höst och vinter och blommorna de dog.
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log.
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var de bara två.
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktigt vän



Våren är här nu!

Kan ni greppa hur gött det är o cykla eller... hur härligt som helst speciellt i detta väder med strålande sol o massa värme. Va hos Camilla förut cykla hem vid 22 nån gång o det va inte kallt ute. Det är så smidigt att cykla det går fort eller det går fortare än att gå. Man kan skjutsa någon det är alltid kul. Det är liksom sån härlig känlsa går int o beskriva. Det är inte heller speciellt ansträngande att cykla utan man motionerar samtidigt som man tar sig fram det är ju trevligt. Fast visst finns det dagar dåå det är skit o cykla när det regnar t.ex bläää på regn! oså har jag nästan nyss fått en ny blå cykel av mormor eller det va ju ett tag sen och ny var den ju inte heller direkt men den är supersköön att cykla på helt KANON!!



RSS 2.0