Fotboll!

shiit asså har kollat fotboll helt otroligt! Spanien vann, yes!! Inte för att jag är någe fotbollsfan men sista matchen måste man se! Och vilken kick man fick när Spanien gjorde mål, såå jäkla häftigt! Varför har inte Sverige några bra spelare? Vore såklart ännu roligare att titta och en ännu bättre kick om det va Sverige som var där och spela!

ont...

Nu har jag ont i rygg,nacke, axlar och armar. Vet inte riktigt exakt vad det är det kan vara från den lilla avramlingen igår eller att jag jobbat och fått lite träningsvärk eller legat konstigt när jag sov:S men i vilket fall som helst gör det ont! Nu ska jag gå in till min arga mor och se om det finns nån mat!
Puss!

jävla skit igen...

Mamma ska åka på semester samtidigt som pappa!
Vad ska man välja? En veckas camping tur med pappa eller
en tripp till Falkenberg:O

Jävla skit...

Varför ska man alltid spela så jävla bra! Allt ska se så bra ut, man ska ha fint hus, fin trädgård. Näej inte fin utan perfekt och varför ska man ha det? Jo för att kunna skryta för alla andra, alla ska bli imponerade! Det är det värsta jag vet människor som spelar perfekta... Min mor vill att min familj ska vara perfekt det får aldrig höras att vi bråkar, vi kan inte bråka inför grannar... Men vafaaen ALLA bråkar så är det bara! Inga konstigheter men som vanligt skall det lekas familjen Perfekt! Jag SPYR på familjen perfekt, det finns ingen sådan familj hur mycket man än skulle vilja! Alla har sina svagheter och en sak är säker alla familjer bråkar!

RSS 2.0